backgroundsarphatistraat

Seminar “Groeien door bedrijfsovernames” 13 juni 2013

Download hier de PowerPoint presentatie van deze workshop.

Ook benieuwd hoe uw organisatie kan groeien d.m.v. bedrijfsovernames?

Bezoek 13 juni a.s. dan ons seminar:

 'Groeien door bedrijfsovernames'.

Behoed u voor de valkuilen en voorkom ongewenste fiscale consequenties!

In deze lastige tijden is zelfstandige groei van uw bedrijf niet meer zo vanzelfsprekend. Menig ondernemer is al blij als deze de resultaten kan continueren. Om wel te kunnen groeien zou het overnemen van een ander bedrijf een oplossing kunnen zijn. Maar aan een overname kunnen (grote) risico\'s kleven. Aan de hand van een praktijkcasus zullen we in kaart brengen wat de fiscale- en operationele valkuilen van een overname kunnen zijn. En natuurlijk krijgt u tips om zich hiervoor te behoeden. Dit alles via een combi-lezing door 2 toppers binnen hun vakgebied: een overnamespecialist & een fiscalist.

Tijdstip
16.00 uur – 18.00 uur.

Voel u vrij van tevoren per email vragen te stellen, welke u graag behandeld ziet worden. De deelnemers kunnen desgewenst een bewijs van deelname mee krijgen ten aanzien van hun Permanente Educatie.

Na afloop bent u ook van harte welkom op onze netwerkborrel met Zuid Afrikaanse maaltijdvullende hapjes door Tjing Tjing.

De 'makers' van dit veelbelovende seminar zijn:

Raimond Raimond Takkenberg
Bedrijfskundig Ingenieur
Bedrijfsoverdracht.euRaimond Takkenberg is als bedrijfskundig ingenieur afgestudeerd aan de Hogeschool Delft, met als afstudeerrichtingen Financieel Management en Logistiek management. Vervolgens heeft hij, door te studeren in de avonduren, het diploma Nima A en B gehaald. In 2002 heeft hij de opleiding Register Controller aan de Erasmus Universiteit afgerond. Kennis ontwikkeling staat bij hem hoog in het vaandel, zodoende volgt hij met regelmaat vakgerichte cursussen.

Gedurende zijn werkzame leven heeft hij bij meerdere handelsorganisaties gewerkt. Zijn passie is handel en de link naar de BackOffice toe waarbij ICT een overbruggende schakel vervuld tussen de verschillende processen. Zijn aanpak is vooral gebaseerd op wederzijds vertrouwen, no-nonsens en realisatie door projectmatige aanpak en heldere afspraken.

Jan Jan Giliam
Fiscaal Jurist
TEKZ BelastingadviseursJan Giliam heeft Fiscaal Recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is een specialist in vastgoed, fiscale procesvoering, stichtingen en verenigingen & MKB advies. Hij is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en is op dit moment werkzaam als Fiscaal Jurist bij TEKZ Belastingadviseurs.Voorheen onder andere 20 jaar  werkzaam bij de belastingdienst en aantal jaren director bij  Deloitte.

Locatie
Probaat Accountants & Adviseurs 
Sarphatistraat 660
1018AV Amsterdam

Aanmelden
Aanmelden kan via contact@probaat.nl (Vol is Vol, bij 60 aanmeldingen stopppen we).

Bij verhindering na aanmelding graag afmelden voor 10.00 op de betreffende dag van de lezing. Bij te laat afmelden of niet komen opdagen hanteren wij een boetebeleid. U dient dan € 25 te betalen aan SOS Kinderdorpen op giro 2280 t.n.v. Stichting SOS Kinderdorpen.

Parkeren en route
Lees hier meer over de parkeergelegenheid en de route.
Voor meer informatie over de p+r regeling in Amsterdam klikt u hier.

Met oog voor mens, millieu en maatschappij