amsterdamconnected

Waarom AmsterdamConnected... 20/03/16Hoogwaardige - en flexibele voorzieningen
Huisvesten aan de Paasheuvelweg 25 betekent minimalisering van eigen kantoor(tuin) en de mogelijkheid tot onbeperkte afname van spreekkamers, stiltewerkkamers, vergaderzalen, etc in alle soorten en maten zowel qua omvang als thema. Dit alles met hoogwaardige ICT voorzieningen, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het opzetten van een livestream vanuit elke (spreek)kamer waarmee wereldwijd vergaderd kan worden. De begane grond zal worden gevuld met horeca voor alle soorten gelegenheden. Eenvoudig en luxe en waar mogelijk duurzaam en biologisch.

Minder zorgen voor ondernemer oa met behulp van een app
Geen zorgen meer over interne zaken, want je hoeft als huurder bijvoorbeeld geen kopieermachines of koffieapparaten te kopen, want die vind je door het hele pand. Alarm-, sleutel-, post-, portier-, balie-, boodschappen-, parkeer-, schoonmaakbesognes enzovoorts zijn verleden tijd want dat wordt allemaal intern geregeld. Iedereen krijgt een pas waarmee alles in het pand “af te nemen” valt en via een app kan je bijvoorbeeld op ieder moment kamers reserveren cq boeken. Met dezelfde app worden gasten door het pand geleid en zelfs de hardcopy post verstuurd. In het Atrium kunnen we tot 500 gasten uitnodigen en hierdoor hebben we dus nauwelijks beperkingen bij het organiseren van onze, inmiddels bekende, events. Mrs Always Right verzorgt door het gehele pand de verteringen en catering.

Intern eco-/betalingssysteem
Ook wordt er gewerkt aan een digitaal intern eigen betalingssysteem waarbij iedereen in het pand (ook de ondernemers onderling) elkaar kunnen betalen voor hun wederzijdse diensten en producten. Er zal een ecosysteem gecreëerd worden waarbij iedereen elkaar bij voorkeur de omzet kan gunnen.

Brug tussen opleiding en bedrijfsleven en extra faciliteiten
Aan de voorkant verschijnen twee terrassen en voetgangersbruggen. Er zijn plannen voor een Crowdfunding Toren en een inhouse hotel. In het restaurant Le Perron komt een hipster lounge voor de studenten van de 450 tellende “studenten campus” naast ons pand om een brug te slaan tussen opleiding en bedrijfsleven. Op de begane grond gaan zich onder andere nog een cocktailbar en Coffee Company vestigen.

Gemeente Amsterdam
De gemeente gaat vele miljoenen investeren in Amsterdam Zuidoost: het wordt de innovatie hotspot van Amsterdam. Zie onder andere het artikel “Congres ZO!City: Amstel 3 op weg naar duurzame bereikbaarheid ” helemaal onderaan op www.glamourmanifest.nl. Er komen verder extra appartementen om te wonen en er zal een fietscorridor vanuit het centrum aangelegd worden om woon-werkverkeer op de fiets en scooter nog aangenamer te maken.

Tot slot
Een impressie met leuke foto’s zie je via één of meerdere van de volgende links:

→ Ibelings van Tilburg Architecten | ontwerp flexibel kantoor ABN AMRO
→ Dropbox | foto-impressie AmsterdamConnected
→ Google Maps | vooraanzicht pand

Powered by: welCommerce ecommerce makers