backgroundsarphatistraat

Uitnodiging Introductie-Event AmsterdamConnected 01/04/16

Probaat en AmsterdamConnected

Probaat verhuist per 1 juni aanstaande

Via dit bericht informeren wij u graag over onze verhuizing per 1 juni a.s. en de informatiebijeenkomst daarover aanstaande vrijdag 1 april.

“You’ve got to change before you have to!“

Om als bedrijf voorop te blijven - tevens bij toekomstige veranderingen - moet je soms écht stappen durven nemen. 'Durven veranderen', het klinkt zo eenvoudig en logisch maar niets blijkt minder waar: Probaat is geworden wie en wat we zijn in de Amsterdamse Oranje-Nassau Kazerne en laat dat na bijna 11 jaar maar eens los... Dat is nog niet zo makkelijk. De trein wacht echter niet op ons.

Daarom en omdat wij onze relaties in de toekomst (meer) toegevoegde waarde willen bieden, gaan wij verhuizen. En wel naar het veelbelovende AmsterdamConnected-concept aan de Paasheuvelweg 25 in Amsterdam Zuidoost op een kwartier afstand van onze huidige locatie. AmsterdamConnected biedt alle voordelen die wij in de toekomst nodig hebben: flexibiliteit en verbindingsmogelijkheden, openheid en transparantie, participatiemogelijkheden en innovatieve slagkracht. Wij beseffen dat deze woorden over kunnen komen als wollige termen, maar juist deze combinatie vormt onze drijfveer en geeft Probaat extra inhoud.

Probaat gaat zonder haar eigen identiteit te verliezen naar een community voor gelijkgestemde organisaties. Het betreft een uniek en vooruitstrevend geheel in een gebouw met ongekende (High Tech) mogelijkheden waar we ons nu al thuis voelen. Het voormalige hoofdkantoor van de ABN AMRO en later de Royal Bank of Scotland zal binnenkort geheel gevuld zijn met bedrijven variërend van ZP’ers (Zelfstandig Professionals) tot Multinationals. Het pand biedt daarnaast volop facilitaire en heel veel andere gebruikers- en bezoekersvoordelen. Dit alles ondersteund door een digitaal platform waarin iedereen elkaar efficiënt kan vinden binnen het pand.

U bent van harte uitgenodigd! Vrijdag 1 april a.s. om 16.00 gaan wij alvast onze relaties informeren over het concept in het Atrium op ons toekomstig adres. Hierna kunt u deelnemen aan een rondleiding en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Dit alles gecombineerd met drankjes en een walking diner (en nee, het is geen grap ☺). Wij kijken uit naar uw komst en neemt u gerust iemand of meerdere mensen mee als u denkt dat het leuk en interessant kan zijn voor hen. Wilt u het even laten weten als u komt? Er is voldoende parkeergelegenheid voor de auto en het is slechts 5 minuten wandelen vanaf station Holendrecht. Zie deze algemene pagina voor de routebeschrijving en meer interessante zaken over het concept.

We blijven goed bereikbaar in Amsterdam Oost: vanaf 1 juni hebben we een eigen plek aan de Zeeburgerdijk 116-118 bij onze partner TaxMax waar men stukken kan ophalen/afgeven en/of een bespreking met ons kan voeren. Verder blijven we uiteraard onze klanten veelvuldig opzoeken en iedereen is meer dan welkom op onze nieuwe locatie. De meeste medewerkers van ons kantoor wonen in en rondom Amsterdam dus vele mogelijkheden om klanten in Amsterdam te blijven zien en om indien gewenst efficiënt fysieke administratie aan elkaar over te dragen. Eind van dit jaar gaan we ook nog een kantoorplaats in het centrum openen.

Meer weten? Tot zover waren dit de hoofdlijnen. Mocht u na het lezen van bovenstaande extra nieuwsgierig zijn geworden dan verwijzen wij u graag naar deze specifieke pagina waar wij nog meer vertellen over onze nieuwe huisvesting aldaar.

Powered by: welCommerce ecommerce makers