backgroundsarphatistraat

Workshop aan- en verkoop van een onderneming 22 sept 2011

Altijd al een bedrijf willen overnemen of overdragen?

Laat u informeren over alle ins- en outs tijdens het seminar 'Het (ver)kopen van een bedrijf, wat komt er allemaal bij kijken'
 
Takkeno Management BV en onze organisatie nodigen u graag uit om dit seminar bij te wonen. Deze wordt  gehouden op donderdag 22 september 2011 van 16 uur tot 18 uur in onze presentatieruimte aan de Sarphatistraat 656.

Ons seminar informeert u over alle ins en outs van het overnameproces. Bedrijfsovername-adviseur Raimond Takkenberg zal onder meer ingaan op de volgende interessante en actuele bedrijfsoverdracht onderwerpen:

  • Verkopende partij; waarom verkopen en wat wil de verkoper?
  • Kopende partij; soorten kopers en wat wil de koper?
  • (Ver)koopproces; hoe verloopt het traject?
  • Hoe komt de waarde van een onderneming tot stand?
  • Welke factoren kunnen de waarde van een onderneming verhogen (of verlagen ..)
  • Praktijk interview

Kortom: een praktisch seminar waarbij alle fases van de koop en verkoop worden behandeld. Tijdens en na het seminar is er vanzelfsprekend ruimschoots gelegenheid voor het stellen van vragen.
De deelnemers die certificerend AA zijn krijgen een bewijs van deelname mee, zodat u deze uren kunt registeren  ten aanzien van uw Permanente Educatie.
U kunt zich aanmelden voor dit seminar via contact@probaat.nl en Linkedin.   
 
U kunt parkeren pal voor en achter de Oranje Nassau Kazerne (let u op: het is betaald parkeren). Over de brug aan de oostkant begint stadsdeel Zeeburg en is het de helft goedkoper.

De halte van onder andere de Buslijn 22 en 43 zijn bij ons om de hoek en Tramlijn 10 stopt voor onze deur (de halte Hoogte Kadijk). Zie voor meer info over onze bereikbaarheid.


Na afloop is er weer de inmiddels bekende borrel met culinaire hap.

Raimond Takkenberg
 
Postbus 232,
1500 EE Zaandam
Gsm: +316 261 748 57

Telefoon:  +3175 6318 296
Mail: raimond.takkenberg@takkeno.nl
website: www.takkeno.nl

Met oog voor mens, millieu en maatschappij