n

Uitnodiging Masterclass Free Publicity 15/11/12

15 november a.s.: 'Masterclass Free Publicity' door Jerry Helmers van Crown Media.
Deelname is gratis, met voor, tijdens en na catering.

Masterclass Free Publicity
Op donderdag 15 november 2012 is Jerry Helmers van Crown Media bij ons aanwezig om ons een Masterclass Free Publicity te geven. Speciaal voor ondernemers! Hoe krijgt u uw bedrijf, uw product of uw dienst meer, vaker en effectiever in de krant? Wat zijn de verrassende Tips en Tricks? Hoe verleid je journalisten? Kortom, een bruisende en vooral ook interactieve bijeenkomst waar u vele nieuwe handvatten krijgt om de kansen te benutten van Free Publicity. Bovendien gaat Jerry in op een aantal hilarische praktijkvoorbeelden uit de eigen praktijk die hem onverwacht zelfs optredens bij RTL en Buitenhof opleverde.. En.. hij laat u ook de praktijk ervaren.

Wie is Jerry Helmers
Jerry Helmers (1968) is sinds oktober 2000 directeur/eigenaar van zijn communicatie/PR-bureau Crown Media te Badhoevedorp. Zijn bureau houdt zich bezig met het ontwikkelen van communicatieplannen en -planningen, het genereren van Free Publicity in de traditionele media en commerciële en journalistieke tekstschrijverij.
Daarnaast is hij landelijk voorzitter van ZZP Netwerk Nederland. Ook is hij columnist voor de Telegraaf waar hij schrijft over ondernemerschap. In oktober 2012 komt zijn eerste boek uit: ‘F*CK de Vakbond’. Voor meer informatie: www.crownmedia.nl

De deelnemers die certificerend AA zijn krijgen een bewijs van deelname mee, zodat u deze uren kunt registeren ten aanzien van uw Permanente Educatie. Ook is er een PE lijst aanwezig.

Tijdstip
Donderdag 15 november 2012, 16.00 uur – 18.00 uur

Locatie
Probaat Accountants & Adviseurs
Sarphatistraat 660
1018AV Amsterdam

Aanmelden
Aanmelden kan via contact@probaat.nl

Bij verhindering na aanmelding graag afmelden voor 12.00 op de betreffende dag van de lezing. Bij te laat afmelden of niet komen opdagen hanteren wij een boetebeleid. U dient dan € 25 te betalen aan SOS Kinderdorpen.

Parkeren en route
Lees hier meer over de parkeergelegenheid en de route.
Voor meer informatie over de p+r regeling in Amsterdam klikt u hier.

Met oog voor mens, millieu en maatschappij