backgroundsarphatistraat

Studio 52nd: 'De meisjes tegen de jongens' 10/2012

Studio 52ndStel, je bent 12 jaar, je bent jouw weg op de middelbare school nog aan het ontdekken, maar je bent ook al een echte filmster! Je zal te zien zijn in Tuschinski! Je loopt zelfs over de rode loper, terwijl andere BN'ers langs de kant jou fotograferen en RTL Boulevard jou lastig valt.

Dit gaan 8 kinderen uit een achterstandsbuurt meemaken. Zij hebben een filmscript geschreven en deze wordt omgezet in een echte speelfilm, met een sterrencast van professionele tegenspelers en een echte regisseur, die allemaal gratis meedoen, waardoor wij de film voor slecht 30% van de normale kosten kunnen maken.

Toch zijn er nog investeringen nodig om de film te kunnen maken.  Waarom? Omdat de film goed genoeg moet zijn voor Tuschinski, waar die in première zal gaan. En hij moet aanspreken bij het publiek, zodat ook mensen naar StudioK komen om de film te zien en zodat de paar honderd dvds die wij in Amsterdam verspreiden ook bekeken worden, op scholen en bij maatschappelijke organisaties. Meer dan 5000 mensen zullen de film dan in ieder geval zien.

Op voordekunst loopt nu een actie om het geld rond te krijgen voor de productie, zodat wij de beste camera's, locaties, montage studio's en dergelijke kunnen inhuren. Zou u ons willen ondersteunen bij deze actie? Wij bieden leuke tegenprestaties, hierover is meer te zien op de site.

Een voordeel van de actie is dat voordekunst een ANBI status heeft van een culturele instelling, dus ook veel belastingvoordeel geeft aan de schenkers. Eigenlijk betaalt de belastingdienst het meeste!

Tegenprestatie:
Voor donaties boven de € 100,-
-    2 VIP-kaarten voor galapremière in Tuschinski (incl. popcorn)
-    Naam op aftiteling speelfilm en trailer
-    DVD van de speelfilm
Voor donaties boven de € 250,-
-    Vermelding als producent / sponsor op aftiteling speelfilm en trailer en op sponsorscherm
-    DVD van de speelfilm (10 stuks)
-    4 VIP-kaarten voor galapremière in Tuschinski (incl. popcorn)
-    Meet en greet met cast
Voor donaties boven de € 500,-
-    Vermelding als producent / sponsor op aftiteling speelfilm en trailer en op sponsorscherm
-    DVD van de speelfilm (20 stuks)
-    4 VIP-kaarten voor galapremière in Tuschinski (incl. popcorn)
-    Meet en greet met cast
-    Guest-appearance / product placement in de film 

Met oog voor mens, millieu en maatschappij