backgroundsarphatistraat

Steun Senna bij Dam tot Damloop 2012 voor SOS Kinderdorpen!

Senna HansenZondag 23 september a.s. zal Senna Hansen meelopen in de ´Dam tot Damloop´.

Graag wijzen wij u op deze site waar u haar kunt sponsoren.


De opbrengst van dit mooie initiatief zal naar SOS Kinderdorpen gaan.

De Dam tot Damloop is het grootste hardloopevenement van Nederland. Aangemoedigd door 250.000 toeschouwers en tientallen live muziekoptredens zal Senna een mooi bedrag binnenslepen voor SOS Kinderdorpen.


SOS Kinderdorpen
Hoe lang kun je als kind zonder moeder, zonder onderdak, school en vriendjes? Niemand die voor je zorgt, je beschermt tegen gevaar, je troost als je verdrietig bent of je \'s avonds voor het slapen gaan een knuffel geeft. Iedere dag weer verliezen miljoenen kinderen over de hele wereld de zorg van hun ouders. Door armoede, ziekte of oorlog komen zij er alleen voor te staan. En hebben zij geen basis om een toekomst op te bouwen.

SOS Kinderdorpen werkt vanuit de visie dat ieder kind recht heeft op een liefdevol thuis. Daarom groeien kinderen in de kinderdorpen op binnen een liefdevolle gezinssituatie, met een toegewijde SOS moeder en SOS broertjes en zusjes. Het gebeurt ook regelmatig dat kinderen nog wel ouders hebben, maar dat de thuissituatie onstabiel is. Hierdoor zijn ouders niet goed in staat om voor hun kinderen te zorgen. Om te voorkomen dat deze kinderen er alleen voor komen te staan, ondersteunt SOS Kinderdorpen via gezinsversterkende programma\'s kwetsbare gezinnen uit de omliggende gemeenschap van de kinderdorpen. Zo krijgen ook deze kinderen de kans om op te groeien in een liefdevolle en veilige omgeving.

Meer informatie over SOS Kinderdorpen
Meer informatie over de Dam tot Damloop 2012
Steun Senna en doneer hier

Met oog voor mens, millieu en maatschappij