backgroundsarphatistraat

Seminar 'Geld zingt / Het laatste Taboe' Oranje Nassau Kazerne editie 20 maart 2014

Klik hier om de poster te downloaden.20 maart 2014

Speciale editie voor alle inwoners en bedrijven van de Oranje Nassau Kazerne.

Seminar 'Geld zingt / Het laatste taboe'

door Next Step Factory en Keuzeknikker

Het laatste taboe
Herken je dat praten over geld nog steeds een taboe is? Dat zelfs je beste vrienden niet precies weten wat je verdient en hoeveel geld (of juist niet) je op je rekening hebt staan? Is het waar wat Het Goede Doel zingt: Als het gaat om geld, als het gaat om vrouwen, als het gaat om alles wat je lief hebt….. wie kun je dan vertrouwen?

Doelen bereiken
Om onze doelen te bereiken hebben we geld nodig, althans... De juiste kennis van geld. Maar waar doen we onze kennis van geld op? Wie legt ons uit hoe we met ons geld om moeten gaan? Hoe feitelijk is die kennis eigenlijk? Of zijn onze keuzes die met geld te maken hebben louter emotioneel en ongefundeerd?

Een eigen huis, een plek onder de zon
In een korte muzikale voorstelling nemen Martin Spee en Jelle Bartels je mee naar de (on)waarheid van geld en onze aangeleerde oordelen daarover. Op een luchtige, leerzame en originele manier krijg je een beter begrip waarom jouw rationele keuzes over geld helemaal niet zo rationeel zijn. Hoe je met een andere houding wel je doelen kunt behalen, je dromen kunt realiseren en van een rijker leven kan genieten. Waarom onze houding ten opzichte van geld ons vaak tegenhoudt om onze dromen te realiseren of van een rijk leven te genieten, ofwel... een eigen huis, een plek onder de zon...

Kijk eens met een andere bril naar geld en de innige relatie met muziek. Maak geld makkelijker en kom 'geld zingt' ervaren!

Next Step Factory
Ondernemend, creatief, uitdagend, overzichtelijk, respectvol en humor. Met meer dan 15 jaar ondernemerservaring haalt Next Step Factory er altijd uit wat erin zit. Ze geloven in eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Soms gewoon dingen doen, ondernemen dus. Werken aan progressie in plaats van perfectie. Next Step Factory is ontstaan uit de overtuiging dat een succesvolle ondernemer zich altijd een stap eerder ontwikkeld dan zijn onderneming.

Verander niets, haal eruit wat er al inzit. Is het niet helder welke mogelijkheden er zijn? Dan helpen zij je ze te zien! Het is hun missie om ondernemers een stap voor de ontwikkeling van hun onderneming te laten zijn. Als je weet wat er gaat komen, is het nemen van een volgende stap duidelijker. Op deze manier kan je eruit halen wat erin zit.

Serious Gaming, de KeuzeKnikker ©
Waarom kiezen mensen wel en waarom kiezen mensen niet? En waarom kiezen mensen voor A, of voor B? Kiezen mensen uit vrije wil, of “doen ze maar wat?”. Vanuit een fascinatie voor deze vraagstukken probeert KeuzeHeer Martin Spee al acht jaar lang de keuzeprocessen van anderen en zichzelf te doorgronden.

Waar sta je? Waar wil je naar toe? Wat houdt je tegen?
Drie centrale vragen, waarop één antwoord is in 3-D; De KeuzeKnikker die zegt droom, lach, speel, geniet en filosofeer lustig en luchtig over de essentie van het leven.

Tijdstip: 16.00 uur – 18.00 uur. Deelname is kosteloos met voor, tijdens en na catering. Na afloop bent u ook van harte welkom voor een netwerkborrel met Zuid Afrikaanse maaltijdvullende hapjes van Tjing Tjing.

De deelnemers die certificerend AA zijn krijgen een bewijs van deelname mee, ten aanzien van Permanente Educatie.

Locatie
Probaat Accountants & Adviseurs
Sarphatistraat 656
1018AV Amsterdam

Aanmelden
Aanmelden kan via contact@probaat.nl (Vol is Vol, bij 60 aanmeldingen stopppen we).
Let op: dit betreft de speciale extra editie voor alle inwoners en bedrijven van de Oranje-Nassau Kazerne.

Bij verhindering na aanmelding graag afmelden voor 10.00 op de betreffende dag van de lezing. Bij te laat afmelden of niet komen opdagen hanteren wij een boetebeleid. U dient dan € 25 te betalen aan SOS Kinderdorpen. Overmaken kan op NL90INGB0000002280

Parkeren en route
Lees hier meer over de parkeergelegenheid en de route.
Voor meer informatie over de p+r regeling in Amsterdam klikt u hier.

Met oog voor mens, millieu en maatschappij