backgroundsarphatistraat

Presentatie Social Media voor het MKB 6/12/11

Logograaf

 

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+: iedereen heeft het over social media. Maar wat kunt u ermee als ondernemer? Wat wilt u ermee? Hoe zet u social media effectief in voor uw bedrijf?

***

De meeste ondernemers hebben niet de interesse, tijd, werknemers of kennis om hun social media kanalen te managen en online te netwerken, maar zij beseffen dat dit een boot is die zij niet mogen missen.

***

Ondernemers in het MKB die Twitter gebruiken om hun omzet te verhogen, slagen daar aardig in. Een derde van de ondernemers zet social media in om meer te verkopen. 60% lukt dat ook en zag de omzet met gemiddeld 12% stijgen. Dat blijkt uit onderzoek van het economisch onderzoeksbureau EIM (maart 2011).

***


In een uurlange presentatie schetst Cees Winter van Logograaf het social media landschap waarna de afsluitende borrel de mogelijkheid biedt om elkaar beter te leren kennen en afspraken te maken voor een oriënterend gesprek.

6 december as. op ons kantoor vanaf half 7.

Aanmelden kan door te mailen naar contact@probaat.nl

Logograaf ondersteunt en begeleidt in de eerste fase waarin de strategie wordt geformuleerd (“wat wil ik met social media?”); implementeert (zet accounts op en geeft uitleg over de gekozen kanalen: kortom, levert een compleet product af) en beheert (u levert de content en Logograaf verwerkt dit, volgens gemaakte afspraken, op de gekozen social media kanalen).

Met oog voor mens, millieu en maatschappij