backgroundsarphatistraat

Onze salarisadministraties ook online !

Sinds 1 januari 2010 hebben wij gekozen voor een online applicatie voor salaris personeelsadministratie, namelijk loket.nl. De afgelopen maanden hebben wij ons vertrouwd gemaakt met deze online applicatie, zodat wij u optimaal kunnen laten profiteren van de voordelen.

Met de online applicatie kunnen wij de omgeving van de salaris- en personeelsadministratie met u delen. U kunt vanaf heden 24 uur en 7 dagen per week toegang krijgen tot alle arbeidsvoorwaarden, de salaris- en de personeelsadministratie. Een computer met internetaansluiting is hiervoor voldoende. U beschikt continu over belangrijke up-to-date stuurinformatie zoals salarisontwikkelingen, loonkosten, leeftijdsopbouw, verlof, ziekteverzuim en nog talrijke andere inzichten.

Het moeten wachten op de postbode met de loonoutput zal met de toegang tot loket.nl gaan verdwijnen. Op het moment dat wij uw loonoutput goedkeuren, krijgt u een e-mail dat het gereed is en dat u het kan ophalen in de applicatie. U kunt er zelfs voor kiezen om uw werknemers toegang te geven tot hun eigen loonstrook, verlofkaart, jaaropgaaf en digitaal werkgever- en werknemerdossier. Bij Probaat vinden wij dit een belangrijk onderdeel, omdat wij in de toekomst willen toewerken naar een Paperless office en willen bijdragen aan een beter milieu.

Dit is een kort resumé van de mogelijkheden die deze applicatie voor u en ons biedt. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden de online applicatie voor u persoonlijk biedt. Mocht u meer willen weten, neem dan contact op met een van onze ervaren medewerkers. Zie alvast voor meer informatie: www.loket.nl

Met oog voor mens, millieu en maatschappij