backgroundsarphatistraat

Netwerkbijeenkomst 29 maart as Cultureel Ondernemerschap

 

Geachte creatieven en ondernemers,

U wordt van harte uitgenodigd voor de netwerkbijeenkomst cultureel ondernemerschap van stadsdeel Oost. Kunstenaars, kunstinstellingen en andere creatieven ontmoeten ondernemers en  maken met elkaar cultureel ondernemerschap mogelijk!

De economische situatie en de bezuinigingsslagen maken het voor creatieven en ondernemers noodzakelijk om op een vernieuwende manier het hoofd boven water te houden en bedrijfsmatig en creatief te werken.
Hoe kunnen creatieven en ondernemers elkaar versterken, helpen en inspireren?  Deze kennis wil Stadsdeel Oost graag met u delen!

De netwerkbijeenkomst staat in het teken van informeren, inspireren en ontmoeten. Professionals van o.a. De Kamer van Koophandel, De Belastingdienst, Dienst Werk en Inkomen en Werkbedrijf UWV zullen aanwezig zijn om de genodigden van nuttige informatie te voorzien , bijvoorbeeld over  bedrijfsvoering. Maar ook een bedrijf als de Rabobank, of BMC vertelt wat het kan betekenen op het gebied van maatschappelijk en/of cultureel ondernemerschap. Inspirerende cultureel ondernemers uit Oost zoals het Nederlands Philharmonisch Orkest, Broedplaats Krux, en Huize Frankendael vertellen hoe zij succesvol zijn geworden.

Het programma bestaat  uit interessante workshops, persoonlijke consult gesprekken met de aanwezige specialisten, het delen van kennis en informatie en plenaire presentaties. Daarnaast zal ruimschoots gelegenheid geboden worden om te netwerken en worden hier zelfs tips en tricks voor aangereikt.
Zie voor meer informatie over deelname en de definitieve invulling van het programma:  www.oost.amsterdam.nl/cultureelondernemerschap Via een opgavenformulier kunt u dan aangeven voor welke workshop u zich wilt opgeven.

Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden. Zet deze datum dus vast in uw agenda!

Datum 29 maart 2012
Tijdstip 17.00 – 21.00 (inclusief netwerkborrel)
Locatie Centrum voor Beeldende Kunst (CBK)
Oranje-Vrijstaatkade 71, Amsterdam

 

Wij zien u graag de 29e maart!

Met oog voor mens, millieu en maatschappij