backgroundsarphatistraat

15 juni as NetWerkBorrel bij café de Vriendschap in Terneuzen!

Beste dame, heer,

Samen met onze relatie iVenture IT Solutions organiseren wij 15 juni aanstaande een NetWerkBorrel in het Zeeuws Vlaamse Terneuzen.

Het event vindt plaats bij café de Vriendschap (aan de Noordstraat 1) van Ronny Verberkmoes. Al jarenlang initiëren wij succesvol NetWerkEvents in het Amsterdamse. Gezien de plannen die wij met Probaat Zeeland hebben willen we dit concept graag ook landelijk gaan uitzetten. Zie voor meer info ook 'onze' Jamibo

Tussen 5 uur 's middags en 11 uur 's avonds lopen de liefhebbers in en uit.
U kunt 'schaamteloos' onbeperkt zaken doen dus vergeet uw naamkaartjes niet. We gebruiken geen consumptiebonnen, geen geldpotjes en donaties vooraf waar u later soms niets aan heeft omdat u onverwachts niet kon komen of eerder wegmoest. Iedereen heeft zijn eigen bon of liever nog zoals vaak het geval is, voor de grotere bestellingen een bon per groep.

Meld u zich aan via contact@probaat.nl

Om het NetWerkEffect te vergroten houden we een deelnemerslijst bij zodat u vooraf kunt kijken wie u graag of juist niet :) graag wilt spreken. Gaarne bij het aanmelden even aangeven indien u er wellicht niet van gediend bent dat we u gegevens op de lijst zetten. Dit in het kader van de privacywetgevingen uiteraard.

Er is geen pinautomaat aanwezig. Er  wordt voor uw bedrijf een correcte bon gemaakt en naast het cafe kan u pinnen om de hoek.

Gezien het grote terras van de Vriendschap en meestal de zon half juni, de prachtige klassieke buiten- en binnenkant van het pand en de verrassing die de cafe eigenaar voor ons in petto heeft, kan dit niet anders dan een geslaagde borrel worden. Naast ondernemers zijn natuurlijk ook werknemers welkom die van hun baan een leuke uitdaging maken. We zijn al verzekerd van een interessante bezetting. Voor de deelnemers van veraf kunnen slaapplaatsen geregeld worden.

Op het terras zal een 'Hollandse Nieuwe Viskraam' staan.

Een Hartelijke Groet en zie nog ter info over de locatie:
Café de Vriendschap
Café de Vriendschap in de PZC

Met oog voor mens, millieu en maatschappij