Elaine fietst geld binnen voor het Cancer Care Center 24/07

Dinsdag 24 juli jl. hebben de bezoekers van Bierproeflokaal 'In de Wildeman' zich ingezet voor het goede doel. Probaat was er natuurlijk bij en doneerde o.a. een aantal flesjes Probeer.

Elaine

Onderstaand de uitnodiging van dit mooie event.


Geachte gasten,

Dinsdag 24 juli as. om 18.00 uur in Bierproeflokaal In de Wildeman gaan we met zijn allen drinken voor een goed doel en wel hierom:

Zoals vele van jullie weten heeft Elaine twee weken geleden een fiets tocht gemaakt met als doel geld in te zamelen voor het Cancer Care Center van Annemarie Beintema. Elaine heeft al behoorlijk wat geld opgehaald maar Elaine wil meer.

Elaine heeft Bier & Co en Weihenstephaner zover gekregen een 50 liter fust Weizen ter beschikking te stellen . Het is de bedoeling dat we die met zijn allen leeg drinken en daarmee geld in te zamelen voor het Cancer Care Center .

Annemarie Beintema komt het eerste glas tappen en natuurlijk in het kort uitleggen wat het Cancer Care Center is en doet .

We kunnen al een beetje uitleggen wat het Cancer Care Center is. Annemarie richt zich vooral op de nazorg van kanker patienten .
Gelukkig is de kans tot overleven van deze vreselijke ziekte steeds groter geworden maar dat betekent ook dat de nazorg steeds belangrijker wordt .

Maar goede nazorg kost ook geld en dat heeft het Cancer Care Center hard nodig . Dus laten wij er met zijn allen een steen bijdragen door te drinken (met mate) en te geven (zonder mate ☺).

Hopelijk tot volgende week dinsdag!

Met vriendelijke groet ,

Bierproeflokaal In de Wildeman

Met oog voor mens, millieu en maatschappij