soskinderdorpen

Download Never let you down en steun SOS Kinderdorpen! 08/03/16

Never Let You Down

Enkele jaren geleden schreven de mannen van muziekgezelschap Fanfare m.s. De Averij een stripverhaal over The Ramones. Het boekje verkocht uit. De mannen vergaarden met hulp van ons, Probaat Accountants & Adviseurs, als hoofdsponsor van dit project een bedrag van € 1.500, dat ze schonken aan SOS Kinderdorpen. Zie ook deze pagina voor meer informatie over dit project of dit artikel voor de uitreiking van de cheque aan SOS Kinderdorpen.

Vorig jaar mei startte in De Brakke Grond in Amsterdam een nieuw project: het scoren van een hit om zo sponsors te stimuleren een bedrag te doneren aan SOS Kinderdorpen. Hoe hoger het lied in de hitparade eindigt, hoe hoger de bijdrage is die van de sponsors wordt gevraagd.

De organisatie van de bijeenkomst in De Brakke Grond was in handen van De Zeeuwse Connectie en Probaat Accountants & Adviseurs. Zij gaven Reina Ovinga namens SOS Kinderdorpen en Kees van Dorst namens De Averij de kans de single te lanceren. Meer dan tien sponsors sloten zich die avond aan. Ondertussen is het aantal opgelopen tot twintig. Het programma van deze bijeenkomst is hier terug te vinden.

De verkoop van het lied Never let you down is gestart. Onder de naam Boon & The Average zijn Fanfare m.s. De Averij en, als gastzangeressen, de zusjes Boone op jacht naar de hitnotering: een plaats in een nationale hitparade, die uitgezonden wordt op een nationale radiozender. Het interessante sponsorconcept is hier uiteengezet. Uiteraard zijn nieuwe sponsors nog van harte welkom!

Het lied kost nog geen euro. De vraag is daarom om €0,99 te investeren in Never let you down en daarna te zien hoe het bedrag zich vermenigvuldigt tot de som die uiteindelijk bij SOS Kinderdorpen terechtkomt. De hit is te downloaden in de iTunes store.

Het volledige persbericht vind je hier. Om de hit tot een echt succes te maken zou de single eigenlijk wel vóór zaterdag gedownload moeten worden, anders telt de download helaas niet meer mee in de ranking. Via deze link is de downloadinstructie te bekijken.

Alvast hartelijk dank voor de moeite!

→ Facebook: Boon & The Average
→ Youtube: Boon & The Average
→ Twitter: Boon & The Average
→ Fanfare m.s. De Averij
→ Omroep Zeeland: 'Boon & The Average wil hit voor SOS Kinderdorpen'
→ Interview Omroep Zeeland

Met oog voor mens, millieu en maatschappij