backgroundsarphatistraat

Workshop 'Beter presteren door anders presenteren' 23/05/13

Tijdstip
Donderdag 23 mei 2013
16.30 uur – 18.00 uur. Deelname is gratis, met voor, tijdens en na catering.

Hoe vaak krijg je een tweede kans voor een sterke eerste indruk?
Presentaties worden steeds belangrijker in het zakelijke leven. Of het nu gaat om het presenteren van een nieuw idee, verkopen aan een potentiële klant of om communiceren met een intern publiek…er worden steeds meer presentaties gegeven.

Een ding is zeker: het leeuwendeel van de zakelijke presentaties laat veel te wensen over.
In een 90 minuten durende sessie introduceert Sander Reijn het concept van de presentatie paradox en de impact hiervan op handel en publiek. Je hoort, ziet en ervaart hoe een PowerPoint presentatie wél kan boeien. En ook belangrijk: wat je kunt doen om bestaande en nieuwe presentaties in korte tijd te verbeteren. Een sessie vol inspirerende voorbeelden en praktische tips en technieken. Direct toepasbaar. Ook voor niet PowerPoint gebruikers…

Over Sander Reijn 
Sander wordt internationaal gezien als expert op het gebied van presenteren met PowerPoint. Met zijn bureau De Presentatie Architect helpt Sander professionals die een presentatie geven dat effectiever te doen dan ze tot nu toe deden. Meer informatie op www.de-presentatie-architect.nl. Daarnaast is Sander partner van Eyeful Presentations Ltd, wereldwijd marktleider op het gebied van zakelijke presentaties met kantoren in de VS, UK, Ierland, Rusland en Nederland. Eyeful verbetert presentaties aan de hand van de bewezen Presentatie Optimalisatie Methode™. Meer informatie op www.eyefulpresentations.nl. Als gastdocent is Sander verbonden aan de eerste Europese School voor Presentatie-coaching.

Deze workshop wordt u aangeboden door Sander Reijn, Socius en Probaat Accountants & Adviseurs.

Locatie
Probaat Accountants & Adviseurs 
Sarphatistraat 660
1018AV Amsterdam

Aanmelden
Aanmelden kan via contact@probaat.nl 

Bij verhindering na aanmelding graag afmelden voor 10.00 op de betreffende dag van de lezing. Bij te laat afmelden of niet komen opdagen hanteren wij een boetebeleid. U dient dan € 25 te betalen aan SOS Kinderdorpen op giro 2280 t.n.v. Stichting SOS Kinderdorpen.

Parkeren en route
Lees hier meer over de parkeergelegenheid en de route.
Voor meer informatie over de p+r regeling in Amsterdam klikt u hier.

Met oog voor mens, millieu en maatschappij