backgroundsarphatistraat

Arbeidsrecht als toolbox in crisistijd 26/07/2012

Op donderdag 26 juli a.s. tussen 16.00 uur en 18.00 uur presenteert Probaat in samenwerking met Höcker aan u:

'Arbeidsrecht als toolbox in crisistijd'

Arbeidsrecht-specialisten Martyn Top en Lotte Lotens behandelen met u twee een aantal arbeidsrechtelijke thema's. U gaat naar huis met frisse ideeën voor uw bedrijf of organisatie!
Deelname aan deze seminar is gratis.

De onderwerpen Hocker

  1. Actualiteiten ontslagrecht: Hoe gaat het ontslagrecht eruit zien na het Lente-akkoord van 2012? Wat zijn de verschillen met de huidige situatie? Hoe kan ik een ontslagzaak het beste voorbereiden?
  2. Alternatieven voor de arbeidsovereenkomst: welke mogelijkheden biedt 'payrolling' u? Welke mogelijkheden biedt een oproepcontract? Wanneer zijn dit geschikte alternatieven voor de reguliere arbeidsovereenkomst? Waar moet ik aan denken en wat moet ik vooral niet doen?
  3. Proeftijd: mogelijkheden en do's en don't van de proeftijd worden besproken.
  4. 'Kijkersvragen': tijdens dit onderdeel bespreken Lotte en Martyn concrete situaties die u van tevoren heeft voorgelegd. Gelieve de situatie die u voor wilt leggen zo volledig mogelijk te omschrijven en te mailen aan Peter Herrebout (uiterlijk op 24 juli 2012).

De deelnemers die certificerend AA zijn krijgen een bewijs van deelname mee, zodat u deze uren kunt registeren ten aanzien van uw Permanente Educatie. Ook is er een PE lijst aanwezig.

Tijdstip
Donderdag 26 juli 2012, 16.00 uur – 18.00 uur, aansluitend de befaamde Probaatborrel!

Locatie
Probaat Accountants/Adviseurs
Sarphatistraat 660
1018AV Amsterdam

Aanmelden
Aanmelden kan via contact@probaat.nl

Bij verhindering na aanmelding graag afmelden voor 12.00 op de betreffende dag van de lezing. Bij te laat afmelden of niet komen opdagen hanteren wij een boetebeleid. U dient dan € 25 te betalen aan SOS Kinderdorpen.

Parkeren en route
Lees hier meer over de parkeergelegenheid en de route.
Voor meer informatie over de p+r regeleing in Amsterdam klikt u hier.

Met oog voor mens, millieu en maatschappij